Amati Bygg

Amati Bygg
Upplagt av HelpHero support den 2020-08-17 10:49:41
4.83 stjärnor från 3 användare

Vill du ha hjälp av en firma som kan hjälpa dig med det mesta inom bygg och hantverk?

Välkommen till oss på Amati bygg. Vi färdigställer bostadshus och andra byggnader. Vi utför också totalrenovering, snickeriarbeten, köksmontering, målning utomhus och takläggning. Behöver du hjälp med att montera kök kan du kontakta oss, då vi har lång erfarenhet på området.

Vi på Amati Bygg ser till att du får hjälp med att bygga om, måla om eller diverse markarbeten! Vi hjälper er gärna! Våra hantverkare har bred expertis i deras respektive yrken och kan därför garantera tjänster av högsta kvalité! Vi hjälper dig i alla steg, med planering och rådgivning, förarbeten inför själva processen och sedan själva bygget/målandet!

Amati bygg finns tillgänglig för dig som söker en serviceinriktad snickare. Vi kan utföra ombyggnader och tillbyggnader på ditt projekt. Vi tar ansvar för hela processen som går från planering till besiktning när allt är färdigställt. Om du exempelvis behöver en platsbyggd garderob, en ny altan eller en specialbyggd bokhylla kan vi stå till tjänst. Hos oss får du kostnadsfritt en tydlig offert, så att du kan bestämma dig i förväg om du vill anlita oss.

Vi på Amati Bygg strävar efter att leverera arbeten av högsta kvalitét till alla våra kunder, för vi tror att en nöjd kund leder till fler kunder! Vi hoppas därför att när vi väl är klara med ditt projekt, känner du dig såpass nöjd med servicen och själva arbetet att du skulle tänka dig att rekomendera oss till vänner och grannar! Vi bemöter därför alla våra projekt på samma sätt, effektivt och ordenligt! Vi vill att du ska känna dig helt trygg när du anlitar oss på Amati Bygg, och vi vill framstå som riktigt proffs inom vårat yrke!

Vi vill gärna hjälpa dig, så kontakta oss så börjar vi samarbetet med en kostnadsfri offert som kommer till dig inom kort!

Hör av dig!

2+

År i branchenBetyg & omdömen
Just nu finns inget omdömme här, lämna gärna ett!
Skriv ett omdöme
 • Kontaktinformation!

  Här har vi alla sätt för att nå oss ifall ni hadde vart intresserade av att anlita oss! Hör av dig till oss så svarar vi inom kort!

  2020-09-14 13:27:26
  9

 • Lägg till i favoriter
 • KRÄLLINGEGRÄND 33, 163 62

  Spånga

  Referenser

  Rapportera fel