Om HelpHero

Vi vill att det ska vara enkelt att ta hand om hemmet

På HelpHero ser vi till att husägare och experter kommer i kontakt med varandra. Innan du hittade hit har du säkert frågat grannar, släktingar och vänner om råd. Vet du någon som kan renovera badrummet? Byta värmepumpen? Fönster? Vår uppgift här på HelpHero är att koppla ihop dig med rätt expert.

Vår vision är att skapa en enklare vardag för hem- och husägare. Vår affärsidé är att erbjuda en tjänst där människor snabbt, enkelt och gratis får kontakt med experter för olika jobb i hemmet. Samtidigt är HelpHero en effektiv kanal för tjänsteföretag att hitta nya kunder och boka in fler stora jobb. Vår egenutvecklade tekniska plattform gör det möjligt att med geografisk precision matcha önskat behov med rätt expert.

Expertlistan är en del av HelpHero.se

För över femton år sedan grundades HelpHero (då bergvarme-info-se), och det har hänt en hel del sedan dess. Vi har gått från att erbjuda en tjänst (bergvärme) till att nu erbjuda dig hjälp inom allt möjligt för hem- och hus. Totalt har över 400 000 svenskar använt våra tjänster.

Så här fungerar det

Du söker enkelt efter kvalificerade företag uppe i sökrutan. Du kan söka på tjänst, företagsnamn, produkt eller stad. Välj det företag du tycker verkar bäst och skicka ett meddelande där du beskriver vad du vill ha hjälp med. Det är inte svårare än så! Företaget kommer att återkomma till dig så snart som möjligt. 

Har du ett företag och vill du vara med på expertlistan?

Om du har ett företag som levererar tjänster/produkter inom våra verksamhetsområden får du gärna göra en ansökan här eller skicka iväg din förfrågan via formuläret här nedan. Du kommer att vara i gott sällskap – vi listar endast företag som är experter inom sitt område. 

Vänligen fyll i formuläret så återkommer vi till dig.


Dagens Företag
Amati Bygg

Vill du ha hjälp av en firma som kan hjälpa dig med det mesta inom bygg och hantverk? Välkommen till oss...

Agero Entreprenad AB

VÄLKOMMEN TILL AGERO ENTREPRENAD AB! Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och till oss är både...

Ditt företag kan synas på denna guldplats!

Beställ guldpaketet och få denna plats, högst upp i din branschlista och få 15 garanterade kundkontakter...