Allservice Gruppen i Stockholm AB

Allservice Gruppen i Stockholm AB
Upplagt av HelpHero support den 2020-11-23 14:44:50

Vill du ha hjälp med att renovera om hemmet?

Allservicegruppen i Stockholm AB hjälper dig med det! Vi har funnits där för våra kunder sedan 2005. Vi har över 20 års erfarenhet från byggbranschen vilken gör att vi med stor kompetens och kunskap kan leverara över våra kunders förväntan. Du hittar oss i Länna industriområde i Skogås men vi jobbar givetvis över hela Stockholmsområdet. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, byggentreprenörer och fastighetsbolag.

Allservicegruppen utför alla typer av renoveringar kring kök och badrum. Vår personal har våtrumsbehörighet och lång erfarenhet av den här typen av jobb. Tillsammans med de andra kompetenser som finns inom bolaget har vi möjlighet att erbjuda helhetsentreprenad kring sådana här typer av projekt. Detta innebär att priset blir mer förmånligt gentemot kund då vi slipper ta in externa firmor.

Vi lägger stort värde i kvalitén i våran service, exemplevist kommunikationen mellan oss två parter, då vi tror att det leder till en mer nöjd kund! Vi är ej nöjda förrän ni är det och ser till att alla moment utförs noggrant och ordentligt! 

Vi hjälper dig gärna så hör av dig!

 

15+

År i branchen



Betyg & omdömen
Just nu finns inget omdömme här, lämna gärna ett!
Skriv ett omdöme

Nyckelord: proffsbyggare, ombyggnad

  • Lägg till i favoriter
  • Dumperv. 10, 142 50

    Skogås

    Rapportera fel