Grönborgs Bygg AB

Grönborgs Bygg AB
Upplagt av HelpHero support den 2020-08-27 14:39:47

Vill du ha hjälp med att montera kvalitativa fönster hemma?

 

Vi på Grönborgs Bygg AB hjälper dig gärna med det! Vi är experter inom fönster och tillverkar våra egna fönster för att kunna erbjuda dig produkter som vi själv litar på!

Det är både viktigt och roligt att välja rätt fönster till ditt hus. Grönborgs Bygg har bred kunskap om vad som krävs av ett fönster – både för att matcha husets exteriör och dina krav på funktion. Fönstren är en av husets mest utsatta delar och underhåll är både tidsödande och kostsamt. Vi har valt att arbetat med leverantörer som producerar fönster av mycket hög kvalitet som klarar vårt tuffa skandinaviska klimat.

Vi besöker dig och går igenom just dina behov och lösningar anpassade för dig och ditt hus. Allt från spröjs på fönster, persienner, snörasskydd, typ av fasad eller vad vi nu tittar på.

Därefter tillverkar vi din beställning för alla hus har sin själ och därför måttanpassas allt och tillverkas exakt för ditt hus. När det är klart monterar vi din beställning!

VI hjälper dig gärna med att få kvalitariva varor till ett bra pris monterat hemma hos dig, så det är bara att höra av dig!

8+

År i branchen



Betyg & omdömen
Just nu finns inget omdömme här, lämna gärna ett!
Skriv ett omdöme

  • Lägg till i favoriter
  • RÅDHUSGATAN 35, 852 37

    +46701094561

    Sundsvall

    Rapportera fel